Veilig het internet op

Ook het internet is in het huidige zakenleven niet meer weg te denken. Helaas blijkt het echter moeilijk te zijn om dit op een verantwoordelijke manier in een bedrijf te integreren.
Denkt u alleen al aan het aantal virussen dat er in de loop van de tijd zich op het internet genesteld hebben. Verder is het bedrijf verantwoordelijk voor het surfgedrag van haar medewerkers, het is dus verstandig om uitgebreide logsystemen te laten meedraaien.

Thuiswerken

Om reistijd te verkorten en om `s avonds nog even wat op de zaak te kunnen afwerken, kan RAM@C ervoor zorgen dat u niet meer fysiek op het bedrijf aanwezig hoeft te zijn.
Met behulp van een internet aansluiting kan op een veilige manier op het zakelijk netwerk ingelogt worden. Op deze manier kan men werken alsof men fysiek op de zaak aanwezig is.

Websites

In deze tijd van internet wordt dit medium regelmatig door bedrijven geraadpleegd t.b.v. noodzakelijke informatieverschaffing. Hiermede wordt de naamsbekendheid van de internet-aanbieders aanzienlijk vergroot. Een eigen internetpagina zal ook in belangrijke mate aan uw naamsbekendheid bijdragen. Een aantrekkelijke internet pagina is dan ook een visitekaartje van uw bedrijf.
Tevens is het heel goed mogelijk, dat u met behulp van een internetpagina uw klantenkring kunt uitbreiden. Bijvoorbeeld door het hebben van een E-shop. Hiermee staat RAM@C u graag terzijde.